KALLE MORAEUS

KALLE MORAEUS

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

12 jul 2023 17:00 - 23:00

Beskrivning

Kalle är uppvuxen i en musikalisk familj och fick som fyraåring en mandolin av sina bröder. Fiol och gitarr blev sedan huvudinstrumenten och efter år av musikstudier hamnade Kalle som filharmoniker i Kungliga Filharmoniska Orkestern. Kalle blev en flitigt anlitad studiomusiker tills en viss Benny Andersson efterfrågade Kalles tjänster. Orsa Spelmän bildades med en debutplatta 1988 och Kalles solodebut kom 1991. Benny Andersson med Orsa Spelmän har gjort stort avtryck i svensk populärmusik. Kalle spelar även med rockbandet ” Hej Kalle”. 2006 fick Kalle Moraeus Karamellodiktstipendiet, av Povel Ramel själv. Kalle har medverkat i flertalet TV-produktioner och har även programlett TV-program som ”Så ska det låta” och ”Moraeus med Mera”


Support:
Flying Teapot and The Travelling Orchestra


Biljetter Förköp
Vuxen 350 sek + avgift
Ungdom 13 -17 år 100 sek + avgift
Barn 0 – 12 år Gratis

Biljetter i entren
Vuxen 375 sek
Ungdom 13 -17 år 150 sek
Barn 0 – 12 år Gratis


Välkommen till Branteviks vackra idrottsplats vid Österlens inbjudande kust!
Vi öppnar grindarna till konsertplatsen kl 17.00
Support börjar kl 18.00
Huvudartisten går upp på scen kl 19.00
Picknick får medtagas.
Hundar får medtagas.

Arrangör

Musik under Stjärnorna på Branteviks IP ges onsdagar varje sommar, start första onsdagen i juli.

Lokal

Branteviks Idrottsplats, Hylkavägen 10, 272 38 Brantevik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.