Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kalkfest 2024

Eventet är avslutat

Kalkfest 2024

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

12 jul 2024 15:00 - 13 jul 2024 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Kalkfest! 

Här är det detta som gäller:

 • Ingen åldergräns, fik och foodtruck (Premium Burger) på plats. 
 • Biljett krävs för alla djur och människor över 18år. 
 • Begränsat med parkering. 
 • Medhavd picknick är ok. 
 • Bad finns. 
 • Kom i tid för bra plats och enorm upplevelse! 

PROGRAM: 

FREDAG:

15:00 Området öppnar 

18:00 Johannes Räihä

19:00 GERD 

20:00 Området stänger

LÖRDAG:

15:00 Området öppnar (efter områdets loppis)

17:00 ADAM HELDRING

18:00 de Clair

19:00 JOSHUA IDEHEN 

19:30 DJ KALKUDDEN

20:00 Området stängerHär är årets spellista


Mer info om artisterna: 


GERD
 

Hittills i år har nykomlingen från Karlstad vunnit Framtiden Artist på P3 Guld, levererat en magisk konsert med Svenska Kammarorkestern följt av uppträdanden på Tysklands Ina’s Nacht, Reeperbahn Festival och Late Night Berlin. Nu står GERD redo att erbjuda den svenska publiken en oförglömlig upplevelse genom mörker och ljus under sin vårturné.

SPOTIFY

Joshua Idehen

Vårt egna husband! Joshua och Ludde har tjatat sen förra festivalen att de vill/kräver komma tillbaka! Det får dom. Inte alla som får hela publiken att sjunga med och resa sig och dans in i solnedgång. Sen sist har Joahus blivit.nominerad till ett manifestpris för årets video (lean to sin part II) Släppte ny EP i slutet av 2023 via Studion Barnhus

SPOTIFY

de clair

Indie/folk-artisten de clair debuterade i november 2023 med singeln “sleep with me on my birthday”, en låt där finstämd minimalism möter de clairs häpnadsväckande vokaler. Hon har sedan dess placerats i flertalet globala spellistor på Spotify och Apple Music, och lyfts fram i internationella Clash Magazine, The Line of Best Fit, NME, NPR Music: Bob Boilen, COLORS*STUDIOS och Lablogotheque. Debut-EP:n "hiding mountains in the palm of my hand", som släpptes 15 mars, skrevs och producerades av Clara själv tillsammans med grammisnominerade Jens Resch och världsfenomenet Jonny Coffer (Lykke Li, Beyoncé, Kendrick Lamar) i London.

Bakom de clair hittar vi Clara Rudelius, född och uppvuxen i en sydsvensk småstad. Vid tio års ålder tog hon upp gitarren för första gången och gick sakta över till den svarta, off-pitch flygeln som stod i vardagsrummet. Hon upptäckte kataloger av Nico, Leonard Cohen, Bob Dylan och Björk - som senare blev hennes främsta inspiration när hon började skriva och producera egen musik. Musik som är lika subtil som stärkande. Ett slags minimalistiskt förhållningssätt till indie/alternative och folk, med transparenta och tillika provocerande texter om världens orättvisor, vänskap, minnen och kärlekshistorier.

SPOTIFY

Adam Heldring

Adam Heldring släppte i snabb följd två EP:s och debutalbumet ”Mount Foreverest” som genererade stort intresse både hemma och internationellt. Fler än hundra livespelningar samt tv- och radioframträdanden i bland annat Sverige och USA följde. Han nominerades till musikpriset Rockbjörnen och spelade på festivaler i New York, Texas och Brighton. Det efterlängtade andra albumet "Ports of Call" släpptes 2021 och kallades för ett av årets bästa albumsläpp av Tinsel Magazine.

Johannes Räihä

Örebro-sonen Johannes Räihä gjorde entre på den Svenska musikscenen 2018 med debut-EP:n ”Den varmaste kontinenten”, som bland annat innehöll Närkes inofficiella nationalanthem ”Sjöarna i Idaho”.

2021 släpptes hans debutalbum ”Om jag bara kunde bli naiv igen” och hyllades stort av en enad kritikerkår. GAFFA menade på att Johannes Räihä har ett ”personligt intryck som smittar av sig”, HYMN fyllde i med orden ”Fullbordar ett sympatiskt porträtt av den generation som fastnat i bubblan mellan sprudlande ungdomsdagar och borstat vuxenliv”.

Johannes Räihäs musikaliska uttryck kännetecknas av en rå avtäckning ärliga känsloyttringar där varje rad är ett innerligt utforskande av av den mänskliga erfarenheten, en ärlig bikt. I kombination med vemodigt Sverigefinskt emopop-sound levererar hans musik en bitterljuv melankolisk harmoni som lämnar ett stort avtryck i lyssnarnas hjärtan.

SPOTIFY

Arrangör


Kalkfest är en oas mitt i Sverige. Belägen vid Mälarens strandkant så har vi skapat en mötesplats för unga och vuxna kulturintresserade. Att kunna uppleva musik o lyrik mitt i naturen skapar en härlig inramning och paus i det vardagliga livspuzzlet. 

Lokal

Brygghuset, Badvägen 4, 647 93 Mariefred

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer