skip to main content

Kalejdoskop - ett körverk av personliga röster

Kalejdoskop - ett körverk av personliga röster

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

29 feb 2024 19:00 - 21:15

Beskrivning

Efter utsålda hus i december visar vi nu, på begäran, vår föreställning "Kalejdoskop" igen. Denna gång sjunger vi på Lillatorpsgatan 10 i Delsjöområdet. 

Vi bjuder på en helaftonsföreställning som bygger på sångarnas egna röster. Våra liv och världen rör sig och förändras hela tiden och som kalejdoskopet bildas nya mönster, ljud och upplevelser. Kalejdoskop är en inblick i körsångarnas egna liv och minnen. Välkommen till en kväll full av överraskningar!

– Det här har vi inte vågat testa därför gör vi det.


Arrangör


Kören Sindra sjunger tillsammans sedan 2018. Vi är 35 personer i olika åldrar med olika bakgrund under ledning av Sindras grundare Ann-Charlotte Arnborg. Många av våra medlemmar spelar olika instrument och vi har också ett eget band. Tillsammans framför vi musik på vårt egna vis, ofta en gränsöverskridande mix av jazz, pop, visa ... poesi. Vi repar varje torsdag och vi älskar våra rep (nästan) lika mycket som att stå på scen och överraska oss själva och vår publik.

I kärleken till musiken och öppenheten för det oväntade uppstår magi.

Det vill vi dela med vår publik!

Så här tänker vi:

”Det här har jag aldrig vågat testa, därför gör jag det.”

Lokal

Lillatorpsgatan 10, 416 55 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer