Kakafoni + Nina de heney

Eventet är avslutat

Kakafoni + Nina de heney

Plats

Datum

27 apr 2022 18:00 - 23:00

Beskrivning

Traditionella instrument och syntar blandas med samplingar av naturljud, oljud och mycket mer.

Jazz är farligt sägs det ibland. I genrens begynnelse på fullaste allvar, numera mer med glimten i ögat, men i Kakafonis händer blir den äntligen farlig igen.

Det är ett rätt poppigt ljudlandskap som möter oss, hela tiden med en uppsjö av allmänt härliga digitala ljud. Synthar, orglar och bara jazzguden vet vad, slingrar sig finurligt kring Johan Janssons (trummor), Tobias Grims (gitarr) och Martin Olssons (bas) patenterade supersväng. Kakafoni har visat tydliga tecken på lekfullhet redan från första plattan, men den här gången har de både släppt och kastat sargen långt bakom sig. Det här skulle kunna vara inspelningar från det där oplanerade och fullkomligt kaotiska bakfyllerepet som Bo Kaspers aldrig har fått till. Verkligheten ligger nog närmre att gänget har samlats i Zen Studios och tillsammans med Kristofer Göransson haft grymt kul med hela maskinparken.

Kakafoni består av Jonathan Gustavsson: trumpet, Pelle Nilsson: saxofoner, Tobias Grim: gitarr, Johan Jansson: trummor, Martin Olsson: bas och Pelle Eriksson: piano, dator.

https://www.facebook.com/kakafonimusik
Lyssna

Kvällen startar med Nina De Heney ca 19.00

Restaurangen öppnar 18:00, boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.