KAJSA GRYTT (solo)

Eventet är avslutat

KAJSA GRYTT (solo)

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

3 sep 2022 19:00 - 22:00

Beskrivning

”I 40 år vägrade jag sitta ner på scenen. Nu vill jag inget annat och inte ens ha en scen. Jag vill sitta på en hög pall med el-gitarren, en mikrofon och er. En liten publik som tar ett glas eller en kopp med nåt tillsammans runt några bord medan jag sjunger för stunden valda sånger från alla de där 40 åren.”

Kajsa Grytt kommer till Garaget den 3:dje september för en intim liten spelning! Varmt välkommen!


LÖRDAG 3 Sep
Vi öppnar kl.19 - Grytt på scen kl.20


Inträde 200 kr, sittande publik och ett begränsat antal biljetter. Förköp via Billetto, avgift tillkommer.


Ta gärna med egen mat och dryck!


Garageprojektet Hammenhög, vid torget i Hammenhög // www.garageprojektet.org

Lokal

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.