skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

KAI-EN Butoh Company

Eventet är avslutat

KAI-EN Butoh Company

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

19 mar 2023 13:00 - 14:00

Beskrivning

Skogens Ögon av och med KAI-EN Butoh Company


Skogens Ögon är en dansföreställning i gränslandet mellan dröm och vaka. En färd in i en nattlig skog där människor och djur delar samma mytiska värld – och ibland lånar varandras skepnader. En plats för fantasi, dröm och möten med det okända. I skogen är människan omgiven av andras ögon.


I mytologiska berättelser är skogen en bild för allt som befinner sig bortom det mänskliga. Den kan uppfattas som en skrämmande plats – inte minst om natten, när konturer löses upp och skuggorna glider in i varandra. Men det är också just dit den som vill hämta ny kunskap om tillvaron måste bege sig.


Förmågan att lära av andra horisonter uttrycks här i dansad och berättad form som skepnadsskifte: att kunna låna andras skepnader – förvandla sin kropp till en annan kropp. I mörkret övergår seende i lyssnande. Vi känner oss fram, ser genom öronen och har ögon i händerna. Butohdansarens kroppsliga transformationer, de mytologiska berättelserna och omslutande ljudvärldar ur skogens myller öppnar våra sinnen för nya perspektiv.


För barn från 9 år

Medverkande:

KAI-EN butohdans, koreografi, kostym, scenografi

Mikael Öberg berättande, scenografi

Katt Hernandez musik

Ronald Salas ljusdesign

Hiroko Tsuchimoto illustration


Plats: Gula Villan, Järna

Tid & datum: 19 mars, kl 13:00

Föreställningens längd: 40 min

Begränsat antal platser.

Pris: 50 kr (barn och vuxen)


Med stöd av Kulturrådet, Region Stockholm och residens hos Teater Sláva och Gula Villan.

Arrangör

Lokal

Gula villan, Turingevägen 9, 153 36 Järna

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer