Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kafferep: Louise Wanselius med band

Event inställt

Kafferep: Louise Wanselius med band

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 okt 2023 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kafferep är House of Possibilitas matinékoncept där vi återkommande söndagar bjuder in till ett kulturellt evenemang och serverar kaffe med kaka!

- - - -
Louise Wanselius med band
- Glimtar av kärlek

Hur kan vi hitta glimtar av omtanke och kärlek i en tid full av mediabrus och oändliga valmöjligheter? Var finner vi glädje och hopp när världen runt omkring blir allt mer orolig? Louise Wanselius och hennes mångsidiga orkester söker varsamt och humoristiskt efter svaren på dessa frågor i sånger och berättelser. Välkommen att följa med på en musikupplevelse i yttre och inre landskap.

Av och med:
Louise Wanselius- Egen musik och poesi med sång, fiol, gitarr
Jonas Franke-Blom- cello, piano, percussion
Petter Rosenlundh- Saxofon, percussion
Peter Wanselius- Gitarr, bas, percussion

- - - -
Arrangör: House of Possibilitas
Med stöd av Göteborg Stad och Folkuniversitetet

Arrangör

Ett nyöppnat kulturhus med föreställningar, konserter, kurser och mötesplats för föreningslivet.

Lokal

House of Possibilitas, Granåsgatan 2, 422 44 Hisings Backa

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer