skip to main content

Kaffeprovningar: LÄNDER & PLANTAGER

Kaffeprovningar: LÄNDER & PLANTAGER

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

10 februari 2024 - 15 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Upptäck Kaffets Värld - En Spännande Resa Genom Smakens Mångfald!

Har du någonsin undrat över kaffets fascinerande historia och dess botaniska hemligheter? Drömmer du om att fördjupa din förståelse och uppskattning för världens favoritdryck? Då är vår Kaffeprovning den perfekta upplevelsen för dig!

Vad kan du förvänta dig?

Under våra 1,5-timmars kaffeprovningar tar vi dig med på en oförglömlig resa genom kaffets underbara värld. Först dyker vi in i kaffets historia och botanik, vilket ger dig en djupare inblick i hur denna enkla böna har förändrat världen. Från dess mystiska ursprung till dess globala spridning har kaffet en berättelse som fascinerar och inspirerar.

Efter den informativa och underhållande inledningen är det dags att förflytta oss till smakens rike. Vi bjuder in dig att utforska olika kafferoster från olika länder. Vi kommer att guida dig genom en smakresa som tar dig till avlägsna kaffedestinationer. Du kommer att få uppleva en mångfald av smaker, aromer och nyanser.

Vem är detta för?

Vår Kaffeprovning är öppen för alla, oavsett om du är en kaffekonnässör eller nybörjare. Det är den perfekta aktiviteten för ensamstående, par, vänner eller kollegor som vill uppleva något unikt och spännande tillsammans.

Varmt välkommen till en kafferesa du sent kommer att glömma!

Avbokning skall ske minst 72 timmar före eventet.
Vid mindre än 8 deltagare reserverar vi oss för att kunna ställa in eventet.

Arrangör

A43 Coffee på Avenyn 43 är en liten specialiserad kaffebar med fokus på upplevelse.

Vi är den lilla kaffebaren på Göteborgs paradgata Avenyn. Hos oss hittar du bland annat lokalrostat specialkaffe (specialty coffee) och egenproducerade bakelser.

Vi håller även i kaffeprovningar och baristakurser. 

Meriter:

- 2a i barista SM 2023, Aldrin
- 3a i barista SM 2023, Amanda
- Nominerad årets barista 2023, Aldrin
- Nominerad årets avenyföretag 2022

Lokal

A43 Coffee, Kungsportsavenyen 43, 411 36 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer