Kaffeflickorna – Livets efterrätt

100,00 SEK - 150,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2022 20:00 - 22:00

Tags

Beskrivning

Insläpp från 18.00 med bar & restaurang
Konsert från kl 20.00 ca


Kaffeflickorna – Livets efterrätt

Just när alla började tänka att vi kanske äntligen hade kammat oss och blivit för gamla för de stora gesterna, vulgariteterna, kungakukarna, torskarna och de helt vanliga snuskgubbarna så slog vi på stort och expanderade. Under Coronapandemin har pennor vässats, svärd slipats och medlemmar utökats och vi är nu tillbaka, fler och skrytsamt ”bättre och läckrare än någonsin”! 

Just när NI tänkte att NI kanske äntligen hade kammat er och blivit för gamla för att gå på röjigt gig på Andra Långgatan så säger vi som Dagny Karlsson ”Man ska ha roligt så länge det varar”! Klart att vi ska, gottegrisar. Nu plockar vi rosen från tårtan och njuter av medelåldern, guldåldern! Livets efterrätt!

Fredagen den 27 maj blir det stor comeback för oss och vi bjuder på det allra första giget för oss som ny konstellation. Det blir helt nyskrivna och aldrig spelade låtar samt gamla favoriter. Ja ni hör ju, detta vill ni såklart inte missa!
Runt klockan 20:00 bjuder vi på ett gig som ni sent kommer att glömma! Smaka på det alla grå tinningars charm!

Om oss:

Kaffeflickorna är ett satiriskt och klädsamt läckert band bestående av sju personer med rötterna i musik-, dans- och teatergöteborg. Medverkar gör: Hanna Elvin och Evelina Persson (sång), Axel Krantz Westerberg och Josefina Samuelsson (gitarr, kör), Mikael Andersson (bas, kör), Jenny Thorstensson (fiol, kör) och Håkan Åkerblom (trummor). Bild: Andy Hultberg

Varmt och innerligt välkomna!


Om 2Lång

Kvartersscenen 2Lång – Andra Långgatan 30, Göteborg
Vår meny hittar du här!
Har du frågor kring vår meny vänligen kontakta oss via info@2lang.se eller magnus@2lang.se
För att minska trängsel och kö i lokalen rekommenderar vi vår publik att beställa mat och dryck via sin mobil på plats.

Tillgänglighet och praktisk info
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan.
Det finns inga trösklar i den publika miljön.
För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.
I den bakre delen av lokalen är publikplatserna på en upphöjning.
I övrigt är publikplatser på markplan – dvs vi har ingen gradäng eller ”biosittning”.
Scenrök kan förekomma under våra evenemang.

Vid frågor – vänligen kontakta oss via info@2lang.se


Arrangör

Kvartersscenen 2lång är Göteborgs humorscen!
Underhållning, musik, improvisationsteater, stand-up och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även humorskola och kurser i improvisationsteater.

Lokal

Kvartersscenen 2Lång - 2022 Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.