Eventet är avslutat

KABARÉ SJÖUTSIKT SÖKES - SOPPTEATER I GUSTAVSBERG

225,00 SEK

Plats

Datum

26 mar 2018 11:45 - 13:00

Beskrivning

Njut av en god sopplunch med tillhörande fika och samtidigt se den rykande aktuella och musikaliska Kabaré sjöutsikt sökes för alla med, utan, mellan, med drömmar om en bättre, i kö till en, med enorma lån på en, som just sålt en och alla som undrar om man blir ”saligare av att äga en att hyra” - bostad.

MEDVERKANDE Elin Kortesalmi, Johan Rudebeck & Eric Skarby

TEXT Henrik Valentin

REGI Victor Molino Sanchez

Längd: ca 50 min.

Spelas på Gustavsbergsteatern kl. 12.00, insläpp från kl. 11.45

I priset ingår entrébiljett, soppa m. tillbehör, kaffe & kaka samt serviceavgift.

Dörrarna öppnar 15 min innan föreställningsstart. Föreställningen spelas i teaterns foajé och det är bordssittning. Placeringen är omnumrerad.

För mer info besök teateriviken.com

Arrangör

Lokal

Gustavsbergsteatern Gustavsbergsteatern, Skärgårdsvägen 7, 134 30 Gustavsberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.