Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

K-X-P (FI) + LM308

Eventet är avslutat

K-X-P (FI) + LM308

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

22 sep 2023 20:00 - 23 sep 2023 01:00

Beskrivning

22 september| 20.00 | 180 kr | 20 år

Oceanen presenterar: K-X-P + LM308 

Lyssna på K-X-P

https://bit.ly/3D04sHP 

K-X-P har spelat tillsammans i över ett decennium, vilket resulterar i en av Finlands mest konsekventa men också ständigt föränderliga alternativa artister. Som med de flesta K-X-P-skivor finns det en stark tematik och koncept i dess kärna. Och alla som har sett bandet vet att deras live-show är oförglömlig. Bandet blandar, post-kraut, rymdrock, noise till en hypnotisk och naken upplevelse. Samtidigt som gruppmedlemmarna är ivriga innovatörer i studion är det live, på scen, som bandet verkligen känns elektrifierade och har byggt upp sitt rykte; de har trollbundit lyssnare världen över och skaffat sig en allt större publik genom åren.

I september kommer Timo Kaukolampi (electronics, gitarr & sång) samt Tomi Leppänen (Circle) och Tatu Rönkkö (bägge på trummor) att besöka Oceanen för första gången.

LM308 från Göteborg spelar Industriell oväsenspunk. Bandet har funnits i ett år och består av:

Vivi Noice-Sång/Taktmaskin
A-L-Bas/Sång
Gnusten-Gitarr/Effekter
Golden Pig Baby -Gitarr/Effekter.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.


Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatisk tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.


Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer