skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Junior Brielle | Stockholm | Support: Klara Keller

Eventet är avslutat

Junior Brielle | Stockholm | Support: Klara Keller

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

3 dec 2022 20:00 - 4 dec 2022 01:00

Beskrivning

Artist: Junior Brielle
Support:
Klara Keller
Datum: Lördag 3 December 2022
Lokal: Slaktkyrkan
Insläpp: 20.00
Live: Ca. 21.00
Åldersgräns: 18+ år

__

Under sommaren har Junior Brielle släppt två hyllande singlar, ”Nytt opium” och ”Barn skrattar i bakgrunden” och mer musik är påväg.

Junior Brielle om ”Barn skrattar i bakgrunden”:

”Jag tror den handlar om att vilja åka hem till Jämtland. En indie-standard. Vi spelade in den i ett stort studiorum alla tillsammans och mycket av det som blev kvar är första tagningar. Vi har tidigare försökt att spela in musik på det här sättet, men har varit för dåliga. Vi är fortfarande ganska dåliga men det är skrämmande få som är bättre.”

Med musiken de jobbat på den senaste tiden har Junior Brielle velat göra något som hade varit kul att spela med kompisarna i källaren i Brunflo. ”Något som hade gjort våra 18-åriga jag glada.”

Det gångna året har bröderna pendlat mellan stugan i Sveg, lägenheten i Bandhagen och studion i Göteborg, där de spelat in musiken med Mattias Glavå.

”Efterforskningar visade att Glavå producerade mycket av den musik vi lyssnade på då, i tonåren”, säger de.


Om Junior Brielle:

Junior Brielle består av bröderna Gabriel och David Röhdin som 2018 uppmärksammades för sin debut-EP “Blod” efter att ha skickat ut sitt egna blod till Sveriges musikkritiker. Sedan dess har de släppt debutalbumet tillika vinylettan “TAMPA”, spelat live och nominerats som Årets nykomling på Grammisgalan, vunnit Gaffapriset för Årets genombrott, utsetts till framtidens artist av P3, nominerats till P3 gulds Årets Pop 2020, öppnat Lollapalooza 2019 och sålt ut fem turnéer.

Turnédatum:
7/10 Uppsala, Katalin 
8/10 Göteborg, Pustervik 
14/10 Lund, Mejeriet 
15/10 Malmö, KB 
21/10 Gävle, Gasklockorna 
28/10 Linköping, The Crypt 
29/10 Kalmar, Söderports café 
4/11 Norrköping, Trappan
5/11 Värnamo, Gummifabriken
18/11 Örebro, Frimis Salonger 
19/11 Helsingborg, The Tivoli
3/12 Stockholm, Slaktkyrkan

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer