skip to main content

Juni, juli, augusti - Sommarfestival på Jungfrusund

Juni, juli, augusti - Sommarfestival på Jungfrusund

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

31 jul 2024 18:00 - 22:00

Beskrivning

**Upplev den Ultimata Sommarfestivalen på Jungfrusund!**

Onsdag den 31 juli 2024 förvandlas den idylliska Restaurang Jungfrusund till en flödande fest av musik och sommarglädje. Vi är stolta att presentera "Juni, juli, augusti - En sommarfestival", en kväll dedikerad till livemusik under sommarens klara stjärnhimmel.

Förbered dig på en kväll där luften vibrerar av ljudet från livemusik och vår energiska publik. Från kl. 18:00 kommer du att förföras av musikens rytmer som spelar mot en bakgrund av glittrande vatten och silhouetter av segel.

* Trubadur-duo
* Show med Anna Vee
* Gyllene Tider-nostalgi med Moderna tider
* DJ

Missa inte chansen att delta i något verkligt speciellt denna sommar. Gör dig redo för en natt fylld med energi, musik och magiska ögonblick som du kommer att minnas långt in i framtiden. Se till att säkra din plats på "Juni, juli, augusti - En sommarfestival på Jungfrusund" och upplev ett av sommarens hetaste event!

Skaffa dina biljetter idag och låt oss tillsammans göra den här sommaren oförglömlig!

Lokal

Restaurang Jungfrusund, Bryggavägen 133, 178 51 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer