Julshow på The Old Smokehouse

The Old Smokehouse, Smedsuddsvägen 1, 132 46 Saltsjö-boo

Ebbot Lundberg & Julia Frejs Julshow

Det finns en viss sorts person som verkligen tar över ett rum när de stiger in i det. Vars självklara karisma och pondus helt enkelt inte går att värja sig emot.

När två sådana personer möts leder det antingen till direkt konflikt eller kärlek vid första ögonkastet. Till den senare kategorin hör Ebbot Lundberg och Julia Frej.
Två stora personligheter med ännu större röster ur två generationer som funnit varandra.  

Ebbot Lundberg har en bakgrund i inte bara ett utan två av Sveriges största rockband, Union Carbide Productions och The Soundtrack of Our Lives. 
Men det är som soloartist de senaste åren, med medverkan i såväl TV4s Så mycket bättre som sitt eget program Ebbots Ark i SVT, han verkligen blivit folkkär.

Julia Frejs uttryck spänner från svensk vistradition i Cornelis anda över till soul av finaste internationella Adele-klass. Hon fick sitt genombrott med en svensk tolkning av Broder Daniels Shoreline som spelats miljontals gånger på Spotify. Hon har också medverkat i breda folkliga sammanhang som Pluras Kök och Historieätarna.

När Ebbot Lundberg uppträde på The Old Smokehouse våren 2019 hade han med sig Julia Frej som gästartist. Där och då stod det klart att dessa två hade mer att ge tillsammans. På scen har de en alldeles särskild kemi som bidrar till att ge showen en underbar känsla av spontanitet och närvaro. Nu är det klart att de kommer göra gemensam sak och återkomma till The Old Smokehouse för en konsertserie lagom till jul. Nio datum med gästartister där ingen kväll kommer vara den andra lik. Långt ifrån plastiga julgalor i någon ishall är det här en intim, varm och underhållande afton man sent ska glömma!

I biljettpriset ingår välkomstdrink och vår uppskattade BBQ-buffé med smaker av den amerikanska södern och självklart med extra fokus på julen. 

Biljetter släpps fredag 6/9 kl:10:00 och kostar 1250 kr ( åldersgräns 18år)