Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Julshow på Gamla Stadshotellet

Eventet är avslutat

Julshow på Gamla Stadshotellet

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

30 nov 2019 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

VAD BETYDER JULEN FÖR DIG?

Kanske är det mat, julklappar och skratt. Kanske är det stress, "Jultomten är far till alla barnen" och svärmors tjat! Nu kan du se 4 fantastiska standupkomiker i en julshow som innehåller julens viktigaste, roligaste och mysigaste ingredienser.

På scen:

Lasse Nilsen - Sveriges främsta kroppskomiker utbildad på mimskolan L’ecole de mime d’Etienne Decroux i Paris.
Ni har sett honom i SVT programmen "Släng dig i brunnen" och "Stockholm Live mm".

Janne Westerlund - en pionjär inom svensk standup, Janne är dessutom skapare till SVT-succén "Stockholm Live", "Comedy Central Live" och "Världens roligaste finskakurs" mm.

Elin Viljestrand - Komiker, skådespelerska och sångerska med en kometkarriär. En mycket populär komedienne och en av Stockholm Comedy Clubs regulars.

John Olsson - Mr. Likeable och Nordens enda standupkomiker som delat scen med världsstjärnorna Jeff Ross och Dave Attell på klassiska Comedy Cellar i New York.  

Dörrarna öppnar 19.30, kom gärna i tid.  (Kommer du efter showstart, kan vi inte garantera en sittplats även om du har biljett, eftersom vi släpper in eventuella drop-in gäster vid 20.00 som då tar de lediga stolarna) Åldersgräns: 18 år.

Både före och efter showen är du med standupbiljett välkommen till Åtellet på en AW till rabatterat pris. 

VÄLKOMMEN! 

P.S. Standup Comedy är inget för lättkränkta! Även om vi på Stockholm Comedy Club håller en schysst ton och väljer komiker som har "snällare" material, så förekommer grovt språk, generaliseringar, överdrifter och fantasier. Hos oss finns det inga tabuämnen, och är du extra känslig vad gäller skoj kring ett visst ämne - kontakta oss på 0705-549659 så guidar vi dig till rätt show. 

(med reservation för eventuella förändringar)

Arrangör

House of Comedy Nordic består av Stockholm Comedy Club Norrtälje Comedy Club och bokningsbolaget enkomiker.nu - tillsammans ger vi standupshower runtom i hela Sverige!

Lokal

Gamla Stadshotellet Gamla Stadshotellet, Lilla Vägen, 761 73 Norrtälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer