skip to main content

JULSHOW MED OFFICIALMACKAN

JULSHOW MED OFFICIALMACKAN

Från 0,00 SEK

Online-event

Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till årets mest fantastiska julfest! Officialmackan bjuder in dig till en magisk julshow som kommer att få dig att dansa, sjunga och sprida glädje!

Följ med på en musikalisk resa där du får uppleva en härlig mix av de mest älskade jullåtarna, framförda av Officialmackans fantastiska liveband. Det blir en kväll fylld med energi, dans och oslagbar stämning!

På denna speciella kväll kommer du att få chansen att sjunga med i de mest ikoniska julsångerna, som "Sleigh Ride", "Jingle Bell Rock" och "Last Christmas". Du kommer också att bli förvånad när Officialmackan framför sina personliga tolkningar av klassiska jullåtar och sätter sin egen twist på dem.

Julshowen med Officialmackan kommer att äga rum på arena satelliten vis Sollentuna Centrum. Här kommer du att kunna njuta av en spektakulär scen, fantastisk ljudkvalitet och en atmosfär som kommer att ta andan ur dig.

Missa inte chansen att fira jul med Officialmackan och bli en del av årets hetaste julfest! 

Här är vad du kan förvänta dig:

- Officiell inledning: Vi kickar igång kvällen med en strålande inledning som kommer att lämna dig i julstämning från första tonen.

- Live musik framfördes av Officialmackan: Den här begåvade artisten kommer att bjuda på en enastående musikupplevelse. Officiellmackans show kommer att få dig att dansa, sjunga med och förlora dig i musiken.

- Julens favoritlåtar: Sätt igång julfesten med klassiska julsånger som du kan sjunga med i. Du kommer att återupptäcka gamla favoriter och upptäcka nya melodier som blir en del av ditt julsoundtrack.

- Överraskningar & Gästartister: Det kommer bli en kväll full av överraskningar när vi välkomnar speciella gästartister som kommer att sätta extra krydda på showen. Du vet aldrig vilka kända ansikten som kan dyka upp på scenen!

Fånga magin i jultiden och boka dina biljetter nu för att säkerställa en plats på denna oförglömliga digitala Julshowen med Officialmackan.

Missa inte chansen att fira julen på ett nytt, spännande och musikaliskt sätt. Kom och låt Officialmackan ta dig på en resa full av julglädje och underhållning.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer