Julmiddag

Julmiddag

Biljetter från 595,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

25 november 2022 - 17 december 2022

Beskrivning

JULMIDDAG PÅ ÅSTOLS RÖKERI

Kvällen börjar med mysigt glöggmingel & tre julbordsinspirerade snittar


FÖRRÄTT
SILLBUFFÉ I ISERIET
I Iseriet dukar vi upp en härlig förrättsbuffé med tio olika sillar.
Sillarna är ett urval av våra egna favoritinläggningar och lokalt producerade sillar.
På buffén finner ni även nykokt potatis, Janssons frestelse, rödbetsgravad lax, våra egna rökta räkor, gräddfil, rödlök & gräslök, julost, nybakt surdegsbröd och julknäcke.


HUVUDRÄTT
Långbakad och glögg-glaserad fläsksida med krispig svål, serveras med palsternackspuré, och smörfräst brysselkål.
Alternativt
Åstols Rökeris varmrökta lax smaksatt med honung och peppar, serveras med smakrik cous-coussallad, svartkål, granatäpple och saffransaioli


DESSERT
Tre små sötsaker hemmagjord Mozartkula – saffransdränkt sockerkaka – vår hemmagjorda ris alá Malta
Middagen avslutas med ett besök vid vårt härligt framdukade kaffe och godisbord


Pris 595kr/person
Barn upp till 12 år kan beställa menyn för halva priset eller beställa från barnmenyn

Arrangör

Mat - musik - mitt i havet

Åstols Rökeri är en fiskerestaurang med eget rökeri och liten butik. Sedan 1994 samlar vår musikscen sommartid uttrycksfulla musiker och och musikälskande gäster. Vi anordnar också skaldjursbufféer och hummeraftnar.

Lokal

Åstols Rökeri, Hamnen 4, 471 44 Åstol

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.