skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Julkonsert med Stockholms Studentsångare

Eventet är avslutat

Julkonsert med Stockholms Studentsångare

Från 110,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

18 december 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till vackra Adolf Fredriks kyrka för att uppleva en oförglömlig julkonsert med Stockholms Studentsångare! Vi kommer som vanligt att bjuda på vår klassiska manskörsmix av stämningsfull, tipp-tappig och makalöst magnifik musik som klingar extra vackert när snön sakta faller över Stockholm (ja, vi kan väl åtminstone få drömma om en vit jul?). Allt är dock inte som vanligt: i år har vi en hemlig gästsolist; en av Sveriges mest framgångsrika sång… ja, sen kan vi inte säga mer! Det får bli vår tidiga julklapp till er i publiken. Dessa konserter blir tyvärr de sista vi gör med vår fantastiska dirigent Pelle Olofson - det finns alltså många anledningar till att denna måndagskväll innan jul lär bli ett oförglömligt minne för oss alla.

PS Observera att Adolf Fredriks kyrka tillämpar väskförbud enligt Polisens beslut. Läs mer här:

https://polisen.se/lagar-och-r...

Tid: Måndag 18 december, kl 18 & 20
Plats: Adolf Fredriks kyrka

Medverkande:
Stockholms Studentsångare
Hemlig gästsolist
Johannes Skoog, orgel
Pelle Olofson, dirigent

Ur programmet:
Berlin: White Christmas
Lauridsen: O magnum mysterium
Nordqvist: Jul, jul, strålande jul
Praetorius: Det är en ros utsprungen
Olsson: Advent

Arrangör

Stockholms Studentsångare (Stockholms Studentsångarförbund, SSSF) är en akademisk manskör som grundades 1905. Idag är kören med sina drygt 50 aktiva sångare den främsta manskören i Stockholm. De traditionella vår- och julkonserterna, då kören ofta arbetar med namnkunniga solister, utgör stommen av verksamheten, tillsammans med de traditionella framträdandena vid Valborgsfirandet på Skansen och nationaldagskonserterna i Slottskyrkan och Riddarhuset. Utöver det fylls kalendern av den årliga höstkonserten, resor, samarbeten med andra körer, inte minst systerkören Stockholms Akademiska Damkör (SAD), samt olika typer av framträdanden på uppdrag av bland annat Stockholms Universitet och Hovet.

Lokal

Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 16, 111 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer