Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Julkonsert med SOULFUL och gäster

Eventet är avslutat

Julkonsert med SOULFUL och gäster

Från 100,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

2 december 2023
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

JULKONSERTER med SOULFUL lördagen den 2 december kl 16.00 och 19.30.
I år även med paketerbjudande julkonsert+julbord (kl 13:00 resp. 16:00) på Rönninge Deli för den som vill skapa en helhetsupplevelse!
(De olika biljettalternativen blir synliga när du valt datum och tid)

Välkommen till en kväll fylld av julstämning, där vi kommer göra allt för att du ska landa in i adventsfriden! SOULFUL kommer tillsammans med de fantastiska sångarna Ebba Tobiasson Bergendahl och Helgi Reynisson bjuda på härlig musik, glädje, ljus och värme.
Klassiska julsånger blandas med mer moderna; publiken kommer att få njuta av såväl "O helga natt" som "Chestnuts roasting on an open fire" och "Joy to the world" med ett riktigt gospelös - allt inramat av en professionell 5-mannaorkester.
I år erbjuder vi även möjligheten att äta julbord på Rönninge deli i samband med konserten till ett mycket bra paketpris! Passa på att bjuda familj eller vänner på en helhetsupplevelse!

Arrangör

Soulful är en kör i Salem/Rönninge söder om Stockholm och leds av Hans och Kristine Arapovic Lindetorp.

Lokal

Tumbascenen, Utbildningsvägen 2A, 147 40 Tumba

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer