skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Julkonsert med Glöggkompaniet

Eventet är avslutat

Julkonsert med Glöggkompaniet

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

9 dec 2021 19:00 - 21:00

Beskrivning

World Sessions välkomnar in till julkonsert och lussefika med Glöggkompaniet!

Med sången i fokus och med rötterna i visa, samt nordisk och skotsk folkmusik gör bandet Glöggkompaniet vemodiga, dansanta och medryckande tolkningar av vintermörkrets låtskatter. Ta del av en stämningsfull julkonsert som sprider glädje och ljus i årets mörkaste månad. Med stort engagemang och en rejäl dos entusiasm låter bandet influenser från jazz, salsa och amerikansk old-time blandas med en stor kunskap om, och kärlek till, den svenska och keltiska folkmusiken.

Lekfullhet och känsla av gemenskap som vi förknippar med julfirandet. Den variationsrika, akustiska instrumenteringen gör att bandet med lätthet hanterar de flesta slags scener. Detta vare sig det krävs lågmäld stämningsmusik, elförstärkt röj eller vadhelst som skulle kunna finnas däremellan - allt med en energi som sprider glädje och ljus i vintermörkret!

Det senaste tillskottet i Glöggkompaniet är violinisten Davy Garner från Glasgow, som introducerat det skotska kulturarvet in i bandet.
Agnes Åhlund - sång, bouzouki
Thor Ahlgren - flöjter, säckpipa, durspel, bouzouki
Emma Engström - piano, dragspel
Björn Petersson - kontrabas

Konserten börjar kl: 19.00, men kom gärna tidigare för god mat och dryck på Café Hängmattan.

Café Hängmattan är en vegetarisk restaurang, bar & scen i Musikens Hus.
Med ett nytt gäng i ledningen, nyrenoverade lokaler, ny meny och nytt gott i kylarna tar Café Hängmattan avstamp och siktar nu högt.
Restaurangen har klätts om och har fått både personligare och mysigare interiör. Med gott om sköna sittplatser och vällagad vegetarisk (även vegansk) mat

World Sessions arrangerar folk- & världsmusiksessions och konserter i Göteborg och Västra Götalandsregionen. Konserten arrangeras i samarbete med arrangörsnätverket Musik över Kattegatt, Musikcentrum Väst och ABF.

Arrangör

World Sessions är en konsert, och sessionsserie med folk- värld och rootsmusik i Göteborg och Västra Götaland!

Varje torsdag är det jamsession på Mosaik Konstcafé på Allmänna vägen 16 i Göteborg. Läs mer på www.worldsessions.se

Lokal

Café Hängmattan Café Hängmattan, Karl Johansgatan 16, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer