skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Julglimtar med Shirley Clamp & Joakim Niehoff

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Julglimtar med Shirley Clamp & Joakim Niehoff

Från 340,00 SEK

Plats

Datum

17 dec 2023 16:00 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Många av oss har genom åren kommit i kontakt med den skönsjungande schlagerdrottningen Shirley Clamp. Hon har medverkat i Mello, gjort flera plattor, uppträtt i otaliga TV program, turnerat med en egen föreställning som har fått lysande kritik och även varit abbedissa i Stockholm Stadsteaters uppsättning av Sound of Music.

Det som är mindre känt är att denna begåvade artist också är en fullfjädrad komedienn med en timing som få.

”Och det är mycket roligt. Perfekt framfört av Shirley Clamp som här visar sig mycket mer mångsidig än väntat.”

Jan Olov Andersson,

Aftonbladet

Till Ältas Kulturscen kommer Shirley med sin ständiga vapendragare Joakim Niehoff, en välrenommerad pianist som här gör sitt bästa för att backa upp Shirley i allehanda upptåg på scenen.

Vad som kommer att ta plats på scenen kan inte förutspås till 100%, men vi kan lova en osannolik röst, personlighet och proffsighet, många skratt och en och annan jullåt förstås.

Biljettpris: 340 kr exkl billettos avgifter.
Köpt biljett återlöses ej.

Arrangör: Älta Kulturförening

Tillgänglighet:

Vi har rullstolsplatser. Förboka gärna på info@altakulturknut.se

Hörslinga finns.

Arrangör

Älta Kulturknut är Ältas Kulturhus. Här finns det spännande aktiviteter för olika åldrar. Vi hyr ut lokaler till dans, teater, cirkus, målarkurser, musik, möten och fester mm.

Lokal

Älta Kulturknut AB, 138 30 Älta, 138 30 Älta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer