skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Julfest - Riff Raff Ruff

Eventet är avslutat

Julfest - Riff Raff Ruff

Från 1.095,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

15 december 2023 - 16 december 2023

Beskrivning

Det är äntligen dags att tända stjärnor och stämningsfullt ljus, förvänta dig snön och boka årets julfest på Hotell Lappland! Tillsammans med oss har vi den fantastiska underhållningen av Riff Raff Ruff, coverbandens coverband. De tar er med på en musikalisk resa genom tid och genre, och du kan förvänta dig hits och klassiker som får alla på fötterna. Hörde vi firmafest?

Förbered er på en oförglömlig afton med julbord, där smakerna och dofterna från säsongens bästa rätter samlas. Och när Riff Raff Ruff går upp på scenen, är det dags att räcka händerna upp i luften och sjunga med i de mest älskade låtarna.

Det här är en fest där gemenskap och glädje står i centrum. Så boka nu och förbered dig på att fira julen med både gamla och nya vänner i en atmosfär som garanterat kommer att sprida värme och feststämning. Ni ser ju - det kan knappast bli bättre än så här. Välkomna till en magisk julupplevelse på Hotell Lappland!

Show & tvårätters julinspirerad middag bokar du här. 1095kr/person.

Lokal

Hotell Lappland, Korpberget 1, 921 42 Lycksele

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer