Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Julens ros - Julkonsert med Stockholms Motettkör KFUM

Event inställt

Julens ros - Julkonsert med Stockholms Motettkör KFUM

Från Gratis

Plats

Datum

13 jan 2022 19:30 - 20:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

OBS! Ändrat konsertdatum!
Julens ros - mitt i den kalla vinter

Så många är de som har skrivit, komponerat, sjungit om julrosen. Den späda rosen fina, som doftar salighet… Ur ingenting växer den fram, mitt i den kalla vinter, då jorden ligger vilande och kall. Vilket mysterium, vilken blomma!

Varmt välkommen till Stockholms Motettkörs julkonsert, nu med nytt datum OBS!!! den 13 januari 2022 kl 19.30 i Norrmalmskyrkan. Konserten skulle ursprungligen ha genomförts torsdagen den 16 december men har tyvärr fått skjutas upp i sista stund pga förkylningssymptom i kören. Vi beklagar naturligtvis detta men hoppas hjärteligen att ni vill komma och fira ut julen på Tjugondedag Knut med oss istället… blir det kanske t om julgransplundring?
Kören framför musik av Francis Poulenc, Alban Berg, Gabriella Gullin, Agneta Sköld och Benjamin Britten m. fl.

Dirigent: Rebecka Gustafsson.

Biljettpris 150 kr, barn under 12 år fri entré.
Köpta biljetter till det förra konsertdatumet gäller istället till det nya datumet. Önskar du istället få pengarna tillbaka så löser vi förstås det, kontakta oss på info@stockholmsmotettkor.com


Tills vi ses önskar vi er alla en riktigt god jul!
  

Arrangör

Stockholms Motettkör KFUM är en blandad kör med rutinerade sångare och bred repertoar, bl a klassiska verk, svensk körlyrik, jazz, bossa nova och folkmusik. Vår dirigent är Szymon Rudzki.

Kören bildades av de två körerna Stockholms Motettkör och KFUM:s Kammarkör, två körer som funnits i 40 respektive 60 år. Hösten 2018 slog vi ihop körerna till en.

Vi repeterar på onsdagar på Rosengatan i Stockholms City. Hör av dig om du är intresserad av att sjunga med oss! 


Royal Big Band startade 1992 och har sedan dess utvecklats till ett storband av hög kvalitet. Härlig storbandsswing och svängig jazz, det är vad Royal Big Band vill förmedla till sin publik. 

Tyngdpunkten i musiken ligger på amerikansk swing, både äldre och nutida. Orkesterledare som Count Basie, Quincy Jones, Gordon Goodwin och sångare som Frank Sinatra och Ella Fitzgerald utgör inspirationskällor. Vi uppträder regelbundet på jazzscener i Stockholm, bl a Nalen. Vi har också spelat in två CD-skivor.

Lokal

Norrmalmskyrkan Norrmalmskyrkan, Norrtullsgatan 37, 113 27 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer