Julens ros - Julkonsert med Stockholms Motettkör KFUM

Norrtullsgatan 37, 113 27 Stockholm
13 jan 2022 19:30 - 20:45
Biljetter Gratis - 150,00 SEK
Biljetter Gratis - 150,00 SEK

OBS! Ändrat konsertdatum!
Julens ros - mitt i den kalla vinter

Så många är de som har skrivit, komponerat, sjungit om julrosen. Den späda rosen fina, som doftar salighet… Ur ingenting växer den fram, mitt i den kalla vinter, då jorden ligger vilande och kall. Vilket mysterium, vilken blomma!

Varmt välkommen till Stockholms Motettkörs julkonsert, nu med nytt datum OBS!!! den 13 januari 2022 kl 19.30 i Norrmalmskyrkan. Konserten skulle ursprungligen ha genomförts torsdagen den 16 december men har tyvärr fått skjutas upp i sista stund pga förkylningssymptom i kören. Vi beklagar naturligtvis detta men hoppas hjärteligen att ni vill komma och fira ut julen på Tjugondedag Knut med oss istället… blir det kanske t om julgransplundring?
Kören framför musik av Francis Poulenc, Alban Berg, Gabriella Gullin, Agneta Sköld och Benjamin Britten m. fl.

Dirigent: Rebecka Gustafsson.

Biljettpris 150 kr, barn under 12 år fri entré.
Köpta biljetter till det förra konsertdatumet gäller istället till det nya datumet. Önskar du istället få pengarna tillbaka så löser vi förstås det, kontakta oss på info@stockholmsmotettkor.com


Tills vi ses önskar vi er alla en riktigt god jul!
  

Profile picture
Stockholms Motettkör KFUM

Stockholms Motettkör KFUM är en blandad kör med rutinerade sångare och bred repertoar, bl a klassiska verk, svensk körlyrik, jazz, bossa nova och folkmusik. Vår dirigent är Rebecka Gustafsson.

Kören bildades av de två körerna Stockholms Motettkör och KFUM:s Kammarkör, två körer som funnits i 40 respektive 60 år. Hösten 2018 slog vi ihop körerna till en.

Vi repeterar på onsdagar på Rosengatan i Stockholms City tillsammans med KFUM Centrals övriga musikföreningar som storband, barn- och ungdomskörer och symfoniorkester. Hör av dig om du intresserad av att sjunga med oss! 

Event inställt

Julens ros - Julkonsert med Stockholms Motettkör KFUM

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.