Juldagen 2023

Juldagen 2023

Från 99,00 SEK

Plats

Datum

25 dec 2023 22:00 - 26 dec 2023 02:00

Beskrivning

Äntligen är den här, årets största fest, juldagen!

Årets hemvändarfest är här igen, som vi längtat! Vi laddar för en MAXAD fest!

❗️Detta evenemang blir ALLTID SLUTSÅLT!

❗️SÄKRA BILJETT I TID!


★ TIDER
22.00 – Entrén öppnar, välkommen
02.00 – Tack för idag


★ ÅLDERSGRÄNS
▸ Åldersgräns 18+


★ HELKVÄLL
Passa på att boka in en helkväll hos oss, kombinationen av restaurang, aktiviteter och evenemang blir en oslagbar kombo för en lyckad kväll!

Besök vår hemsida www.heymakers.se för mer information och bokning.


★ FRÅGOR
▸ rattvik@heymakers.se
▸ FB-meddelande

Välkommen till Heymakers!

Lokal

Heymakers Rättvik, Enåbadsvägen 2, 795 32 Rättvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer