Julbordsshow med Albin Lee Meldau

8 dec 2020 17:30 - 17 dec 2020 22:00

Vi är stolta över att få presentera Albin Lee Meldau som i december kommer framföra sex spelningar på The Old Smokehouse. Det kommer bli exklusivt och intimt med en härlig stämningsfull julkänsla.

Årets julbord kommer att serveras till bords där förrätten är en buffé med bland annat kallskuret, härliga röror och annat gott som hör julen till. Varmrätten består självklart av vår berömda BBQ-plate där vi hämtat inspiration från den amerikanska julen. Vår dessert följer samma tema och här har vår konditor Sofia satt ihop en lekfull trio du sent kommer glömma.

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblåhimmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier. Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förraåret då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en avlandets mest intressanta och imponerande artister. 2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”. Nu är han dubbelt aktuell. Dels har han släppt den hyllade skivan ”På svenska”, dels har hanunder våren släppt en ny låt per vecka från The Quarantine Sessions, där vi bland annat fått höra honom tolka Elvis Presley.

Biljetter släpps måndag 26/10 kl.10:00 och kostar 1350 kr (åldersgräns 18 år)
Antalet platser är begränsade så var ute i god tid för att säkra era platser. Pga nya restriktioner så är det max 8 pers / sällskap.


Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.