Julbord i Skärgården i sällskap av Emil & Folkfesten

4 dec 2020 18:00

I Göteborgs skärgård finner ni många små pärlor men denna oslipade diamant hittar ni bara en utav. Kvalitén på maten i kombination med den unika miljön gör att ditt julbord blir svårslaget.

Julbord med historia hos Franses Skärgårdspub 

Julbordet når nya höjder för alla sinnen, lika så som att puben hyser av Göteborgs gamla historia inom fiske så kommer vi bjuda på ett julbord där alla gamla klassiker vävs ihop med kreativa läckerheter ifrån vårt omgivande hav. Närheten till havet och alla färska råvaror anammar vi på Franses Skärgårdspub fullt ut och det leder till helt otroliga rätter. Kvalitén på alla våra råvaror är vi noga med, våra gäster förtjänar bara det bästa och därav skall de enbart få det bästa.

Julbord - en tradition

Julbordet ligger alla oss varmt om hjärtat och dess traditioner tar oss tillbaka många generationer.
Då passar vår atmosfär bättre än många andra för känslan här får en att mysa ända in i själen med den dova doften av tjära, bingebrädorna, silletunnorna & ljudet ifrån havet som skvalpar utanför väggarna till en varm knastrande brasa.

"GÖTEBORGS BÄSTA JULBORD"

"KLASSISKT, GENUINT OCH ALLDELES UNDERBART" 

På Franses erbjuder vi:

Två våningar
- Emil & Folkfesten på ”flytande” scen
- På bordet finner ni allt mellan skog & hav
- Vi följer helt FHMs rekommendationer med kärlek

Årets underhållning: Emil & Folkfesten!

Emil & Folkfesten spelar folkmusikkryddad pop med sväng, varvat med finstämd akustisk känsla. Alltid med stor spelglädje, närvaro och värme i musiken!

Emil & Folkfesten består av Emil Gullhamn och Anna Mogren. De älskar att stå på scen och spela tillsammans, och det märks. De kommer från olika musikbakgrunder, men har hittat nya magiska musikaliska mixar och tolkningar av både välkända och nyskrivna poplåtar. Emil (sång och gitarr) kommer med erfarenheter från melodifestivalen där han slog igenom med bandet State of Drama 2013 med hitlåten ”Falling” och även från duon Kaiak som spelas flitigt på Spotify och radio. Anna (fiol, nyckelharpa, piano och sång) står djupt rotad i den svenska folkmusiken.

På årets julbord har de även med sig sina grymma musiker som spelar trummor och bas och det kommer att bjudas på allt från klassisk julmusik till ösig pop, alltså en helt fantastik kväll som man inte får missa!I

Info kring årets Julbord:

- Vi anpassar avstånden mellan sällskapen enligt FHM rekommendationer
- Vi har ett "kö-system" där vår julbordsvärd håller ordning i vilket sällskaps tur det är att plocka till sig av den goda maten
- Bordet dukas upp kl. 19.00 men men är självklart välkommen att komma innan för att "mingla" och avnjuta den härliga atmosfären

Sedan erbjuder vi självklart julbord samt jultallrikar med eller utan underhållning när som helst så länge det är sällskap över 25 personer.

 Maila då: info@franses.nu för offert! 

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.