Jul-Spriten med Fritte Fritzson

Bondegatan 1, 116 23 Stockholm
Superarrangör
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK
Biljetter 150,00 SEK - 195,00 SEK

"Spriten" är Fritte Fritzsons nya soloshow. Där en uppgörelse med svensk alkoholpolitik (alltför repressiv) och Frittes egna alkoholvanor (alltför vidlyftiga). Nu får du showen i julutgåva. Lite extra fokus på julbordets fröjder. Julrim och glöggfryntliga farbröder utlovas. Dessutom har Fritte bjudit in några av sina allra roligaste komikerkollegor.

............................................................................................

Varför accepterar vi att Systemet stänger tre på lördagarna? Varför skojar vi om att bli leggade vid fyrtio års ålder när vi egentligen borde rasa? Och hur ska vi kunna se alkoholisters barn i ögonen när vi propagerar för att kunna köpa vin på Coop?

Under hela 90-talet hängde Fritte i ett Lund där det sociala livet var marinerat i alkohol. Idag är han tvåbarnspappa och hinner helt enkelt inte dricka, utom vid enstaka tillfällen då rödvinsflaskan töms i en takt som vittnar om ”ett inte helt sunt förhållningssätt till spriten”.

Kanske går du från föreställningen med ett helt nytt förhållningssätt till alkohol. Kanske är du full. (Öl och vin serveras i anslutning till showen).

Support: Simon Gärdenfors och Jonas Strandberg

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.