Jul med Anne Sofie von Otter och vänner

Eventet är avslutat

Jul med Anne Sofie von Otter och vänner

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

26 nov 2022 16:00 - 17:00

Beskrivning

Vi har den stora glädjen att detta år bjuda in till julkonsert med världssångerskan Anne Sofie von Otter! 


Tillsammans med några av sina favoritmusiker, Fabian Fredriksson - gitarr och Leif Kaner-Lidström - piano, bjuder hon på en resa genom julmusik från olika tidsåldrar och genrer, eller vad sägs om allt från Bach till Per-Erik Moreaus, via Jean Sibelius, Chad Jones och mycket, mycket mer?

Kort sagt blir detta en stund att minnas och för att värma själen under de kalla vintermånaderna!


Anne Sofie von Otter är en av samtidens främsta mezzosopraner. Hon sjunger stora roller på operahus som La Scala, Metropolitan, Covent Garden och med orkestrar som Berliner och Wiener Philharmoniker. Listan kan göras lång, liksom hennes diskografi för vilken hon belönats med flera Grammys. Anne Sofie är en lika mångsidig som uppbokad artist med många åtaganden världen över.

Fabian Fredriksson, är en svensk låtskrivare / producent och gitarrist. Han har en diplom från Musikmakarna i Örnsköldsvik som har en yrkesinriktade låtskrivarutbildning. Fabian har spelat som gitarrist på Grammy-vinnanden cd:n Douce France och på So Many Things (2018) med Anne Sofie von Otter och Bengt Forsberg på orgel. Han har uppträtt på konserter i Hanoi, Adelaide, Usedom, London och Stockholm.

Leif Kaner-Lidström är pianist och kompositör. Efter avslutade studier för Dina Parakhina vid RNCM i Manchester, har han framträtt som solist och kammarmusiker både i Storbritannien och internationellt. Leif framträder också regelbundet som duopartner med Anne Sofie von Otter, med vilken han givit recitaler i Australien, Nya Zealand, Vietnam, Tyskland, Sicilien och Sverige.

Lokal

Giresta kyrka Giresta kyrka, Ö, 749 62 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.