Jul i Remfabriken

Jul i Remfabriken

Biljetter från 240,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

26 november 2022 - 4 december 2022

Beskrivning

Vi lovar dig en julkonsert olik alla andra. 1977 låste disponenten dörren för sista gången till Remfabriken i Gårda, arbetarna skickades hem, maskinerna stannade och fabriken tystnade. Sceniska kören Rabalder öppnar nu portarna igen och bjuder in dig till en svunnen tid och väcker fabriken till liv på nytt. Maskinerna startas och arbetarnas röster får åter höras. Det är snart juletid och arbetarna sjunger sin längtan till en högtid av vila och värme. En tid fri från slammer och slit. En tid då de slipper sin stränga disponent.

Välkommen in, till en upplevelse som dröjer sig kvar.


Lokal

Göteborgs Remfabrik – Textile Heritage Centre, Åvägen 15, 412 50 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.