Eventet är avslutat

Jubileumskonsert - Kammarkören Cantare 40 år

Gratis - 175,00 SEK

Plats

Datum

14 maj 2022 16:00 - 17:30

Beskrivning

I år firar vi 40 år som kör och hälsar välkomna till en sprakande jubileumskonsert där vi framför några av körens absoluta favoriter från vår tidigare repertoar!

På programmet står bland annat inslag från bejublade konserter som "Filmens värld" och "En gång i Stockholm", tävlingsbidrag från vår Irlandsresa och självklart härliga, klassiska vårsånger. 

Kören leds av Malin Strömdahl-Sherman, och vi gästas även av några av Cantares tidigare dirigenter. Kanske blir det också en och annan överraskning!

Missa inte chansen att uppleva the best of Cantare!

Arrangör

Kammarkören Cantare är en fristående, blandad kör i Stockholm. Kören består av ca 30 körsångare och gör vanligtvis två större konserter per termin.

Vi sjunger en mycket blandad repertoar bestående av körlyrik från olika epoker – såväl sakral som profan, arrangemang av folkmusik och även populärmusik.

Lokal

Ersta kyrka Ersta kyrka, Erstagatan 1, 116 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.