skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Jubileumskonsert Chorus Lin 40 år

Eventet är avslutat

Jubileumskonsert Chorus Lin 40 år

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

18 maj 2024 15:00 - 17:15

Beskrivning

Linköpings blandade studentkör Chorus Lin fyller 40 år och bjuder in till en glittrande festlig jubileumskonsert på självaste pingstafton i Katedralskolans aula. 

Programmet tar oss med på en musikalisk resa i tid och rum. Vi bjuds på klassisk körlyrik, pop och folkmusik från olika delar av världen. Flera av körens och den trogna publikens favoritstycken finns givetvis med. I en särskild avdelning framförs musik från länder där körens utländska medlemmar har sina rötter: Island, Ukraina, Tyskland och Kina. 

Lite jojk, keltisk dans och finsk polka på det – så har vi en härlig blandning helt i Chorus Lins anda. Kören går under epitetet Linköpings blandade studentkör, vilket inte bara syftar på blandningen av medlemmar, utan också på den breda och varierande repertoaren. Det kommer sannerligen att återspeglas i denna jubileumskonsert. Varmt välkomna att fira 40 år med Chorus Lin!

Arrangör

Lokal

Katedralskolans aula, Linköping, Platensgatan 20, 582 20 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer