skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Jubileumskonsert

Eventet är avslutat

Jubileumskonsert

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

21 okt 2023 16:30 - 18:15
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kom och fira med oss när Stockholms Akademiska Damkör fyller 10 fantastiska år! Den 21 oktober bjuder vi in dig till en hänförande jubileumskonsert i hjärtat av Stockholm. Tillsammans med några av Nordens mest framstående damkörer från Sverige, Finland, Norge och Tyskland, samt Stockholms studentsångare, kommer vi föra dig på en musikalisk resa genom nordiska folkvisor, klassiska mästerverk och moderna körverk.

Vår jubileumskonsert är en hyllning till konsten av körsång och vi vill även göra en meningsfull insats genom att donera allt överskott från konserten till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling, www.cancerfonden.se/rosabandet.

Vi har den äran att ha den talangfulla pianisten Greta Åstedt med oss samt Stockholms Saxofonkvartett och en imponerande lista av medverkande körer:

- Akademiska Damkören Lyran
- Evivakören
- UDK Discordia
- Kören Svea
- Kvindelige Studenters Sangforening
- WinsVox
- Stockholms Studentsångare

Vi ser verkligen fram emot att välkomna dig till denna minnesvärda kväll! Gör dig redo att njuta av en kväll full av vacker musik, gemenskap och firande tillsammans med Stockholms Akademiska Damkör och våra vänner, under ledning av dirigenten Pelle Olofson.

Hoppas vi ses där!

Arrangör

Stockholms Akademiska Damkör är en given del av Stockholms musikliv och sjunger allt från modernt till klassiskt.

Lokal

Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 16, 111 60 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer