Eventet är avslutat

Jubileumsfysikalen 2022 uppsättning

150,00 SEK - 250,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

27 april 2022 - 29 april 2022

Beskrivning

Nu är det äntligen dags! Pandemin försökte, men den kunde inte stoppa oss. Fysikalen bjuder stolt in till sina uppsättningar av Jubileumsfysikalen 2022. 27-29 April slår Dieselverkstaden upp sina portar och bjuder in er till spex. För att förtydliga är det följande tre tider portarna öppnas och det bjuds på show:

27 april 19:00

28 april 19:00

29 april 19:00

Så ta chansen att återuppleva karaktärerna och sekvenserna vi lärt oss att älska från det senaste decenniets fem spex: Skattkammarën (2020), Maria och Elisabeth (2018), Shelley (2016), Kennedy (2014), Nobel (2012). Det blir en kavalkad av rap, rapp humor, och rapsolja*. 

(Om detta låter superspännande men du inte har superkoll på vad ett spex är rekommenderar vi att läsa denna supersida om spex)

*även om rapsolja ingår i en hälsosam allsidig kost ingår det inte i biljettpriset

Arrangör

Fysikalen är spexet vid Fysiksektionen på Kungliga Tekniska Högskolan. 

Vartannat år sätter vi, en grupp om drygt 100 studenter och tidigare studenter, upp 8 föreställningar, på alla möjliga teman. 

För mer kontinuerlig information om och insyn i verksamheten, följ Fysikalen på
Facebook: www.facebook.com/Fysikalen/
Instagram: www.instagram.com/fysikalen/
Youtube: www.youtube.com/user/Fysikalen 

Lokal

Kulturhuset Dieselverkstaden Kulturhuset Dieselverkstaden, Marcusplatsen 17, 131 54 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.