Jubileumsfest - 10 år sedan SM-guldet

17 nov 2018 18:00 - 21:00

Grannen, O'Learys, LARMTORGET 4, 392 32 Kalmar

För 10 år sedan hände något historiskt. Den lilla föreningen från staden på den småländska östkusten blev Sveriges bästa fotbollslag. Spelarna och ledarna som bärgade SM-guldet till Kalmar 2008 kommer för evigt vara inskrivna i hisorieböckerna som de största av hjältar.

Den 17/11 ska vi hylla laget som bröt barriärer och gjorde det omöjliga möjligt. Vi ska göra det för att minnas känslan och för att inse att även om det finns mer att önska av de senare åren, så går det att göra igen. För att sätta punkt för säsongen 2018 och ta avstamp mot 2019, men allra mest för att ha en fantastiskt fin och rolig kväll tillsammans.

Hos Grannen på O’Learys i Kalmar kommer spelare och ledare från guldlaget göra oss sällskap, såväl som utvalda profiler från årets trupp. Martin Nilsson kommer att leda oss genom kvällen med varm hand och på tallrikarna serveras givetvis guldbuffé i form av isterband och dillstuvad potatis.

Det finns ett begränsat antal platser, vi råder därför till handlingskraft i biljettköpandet. För 200:- säkrar du din plats på denna exklusiva kväll med några av Kalmar FF:s största legendarer. I biljettpriset ingår buffén och en oförglömlig kväll. Allt eventuellt överskott från kvällen går till Supporterunionens fortsatta arbete för att stärka supporterkulturen runt Kalmar FF.

Vi ses den 17/11!

Entré Ej tillgänglig