skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Jsons Nyårssupé på los Angeles 2022/2023

Eventet är avslutat

Jsons Nyårssupé på los Angeles 2022/2023

Från 795,00 SEK

Plats

Datum

31 dec 2022 19:00 - 1 jan 2023 01:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Hej alla livsglada goa människor. I år blir det dax att festa loss sista dagen av året 2022 med på los Angeles i Torrevieja Spanien, med en härlig 4a rätters supé. Välkomstbubbel, samt två glas vin till maten ingår. Det blir underhållning och dans till live musik samt en fullfjädrad Dj. Jsons våning har som tradition att samla goa glada trevliga människor i sina bästa år när det vankas fest. Dela gärna och sprid detta till alla era vänner, så blir jag än mer tacksam. Det blir grymt trevligt kan jag lova er. Biljetter kommer även att säljas på restaurang los Angeles inom snart.

Fyra rätters supé. Välkomstdrinke

, 2 glas vin. Live underhållning.Dj för endast 795 kr alt 79 euro på los Angeles. Varmt välkomna till en oförglömlig kväll. Json

Meny:

Välkomstdrinken, Ett glas bubbel.

Därefter en 4 rätters supé.

Menu:

- a glass of cava when entering

- appetiser: filled roast beef roll with green pesto, lettuce and nuts.

- starter: creamy asparagus soup with parmesan and croutons

- main course: pork belly in red wine sauce with thyme, carrot puree and green beans.

- Dessert: Dessert plate of cakes and fruits

Underhållning: Stefan json konferencier,stoj, plink och plonk under kvällens galna timmar.

Live trubaduren PAX håller låda mellan rätterna. Pax är en fantastisk go och trevlig musiker som levererar live musik så att festen höjer sig ytterligare en nivå.

Till övrig glädje och dans: engelskt/ svenskt live band PDQi Torrevieja men där alla numera är bosatta i Spanien.

Dans mix av Djn.

Arrangör

Stefan json är en Göteborgare som arbetat med showbussnise i många år. Han började sin bana som trubadur redan 1977 på Fiskekrogen i Göteborg,då det kallades för Club Academica. Pax andrén hette ägaren som startade Club Academica. Redan 1980 startade Stefan en calypso orkester som sedermera kommer att heta Cocos calypso band. Det bandet följde med ända till 1992. GT karnevalen var en höjdare tills dess. Pettersson schlagerband startades som blev en succé på yaki Da som hus band i flera år. Konsult på panorama hotell samtidigt med musiken och underhållning. Många år blev det också på Kajskjul 8 med oktoberfest och mycket annat. Club Jsons våning startades, som blev många olika Jsons under många år. Folk vallfärdade det blev succé år efter år som nu till slut har landat i Torrevieja i Spanien. Json själv blir pensionär den 29 december men fortsättning följer. Hälit json

Lokal

Los Angeles Torrevieja Los Angeles Torrevieja, Pl. de los Halcones, 03183 Torrevieja

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer