Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Jozef van Wissem

Eventet är avslutat

Jozef van Wissem

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

24 nov 2021 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Jozef van Wissem

Onsdag, 24 november

19.00 - 23.00, Hus 7

Jozef van Wissem är en avantgardistisk kompositör och lutenist som spelar sin helsvarta, unika och skräddarsydda barockluta över hela världen. Grunden i hans verk har ofta en kristen mystik i sig och musiken han skapar är tidlös. På Cannefestivalen 2013 erhöll Van Vissem priset ’Cannes Soundtrack Award’ för musiken till Jim Jarmusch’s “Only Lovers Left Alive“. 

Samarbeterna med Zola Jesus, Tilda Swinton och Jarboe samt med vännen och samarbetspartnern Jim Jarmusch ger en bild av hans originella musikaliska värld. Den tidlösa kärnan beskrivs enklast av Van Wissem själv: “… the lute goes against all technology and against all computers and against all the shit you don’t need.”  

Oavsett om vi pratar om hans filmiska verk, häpnadsväckande samarbeten eller egna fullängdsalbum så påminner den ärliga och rena, men också amoraliska ljudbilden hos Josef van Wissem oss om våra sanna jag, men också om våra djupaste rädslor. 

Missa inte chansen att uppleva denna konsert den 24 november på Hus 7! Biljetter ute nu. 

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer