Jordskred + Humble Moon

Eventet är avslutat

Jordskred + Humble Moon

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2019 19:00 - 22:00

Beskrivning

Jordskred

Med sitt andra fullängdsalbum "Det Stora Hela" i ryggen är Sundsvalls bästa proggrockare Jordskred återigen redo att visa hemmapubliken var skåpet ska stå! Efter en turné i Tyskland är bandet tillbaka på norrländsk mark där allt började. Så här diktar grabbarna själva om spelningen på Pipeline;

"Nu jävlar anamma
ska klockorna stanna och inget bli mera detsamma
Vårt feta program va (säg inget till mamma)
Får pojkar och flickor att stamma

Vi rockar och rollar
Se till att du kollar
när Foppa med strängarna trollar
Och Micke så innerligt
stadig som vanligt
För nån ska ju ställningen hålla!
Och Markus är ivrig
att snart med sin basrigg
Få lycka i öronen vålla
Kontors-Davids tankar
”snart slår jag och bankar!”
Så trött på att knappa och scrolla
Och en blir besviken
Om ej med publiken
Han sakernas tillstånd får bolla

Vem är då detta?
En riktig bestämrik, vi kallar han fänriken Henrik.
Som tycker och tänker och bajsar med orden och tror han har sett allt på jorden.

Men välsmord är pipan
Och kanske så blir han
För var dag en aning mer mogen.

För tänk att chimpansen
Kan tappa balansen
Ock rött kan få andra nyanser".

Humble Moon

Specialinbjudna gäster denna afton är Humble Moon från Stockholm.

Rockgruppen bildades av bröderna Carl och Tom Jirlow som båda delade en uppfattning om hur rockmusik skulle låta och se ut. Snart, efter att annonser hade lagts upp på nätet och på Stockholms musikaffärer, blev basisten och sångaren Erik Göthfeldt snabbt en del av brödernas projekt som sakta men säkert började formas till ett band. Efter en kort tid sedan kunde Humble Moon bli komplett med den skicklige trummisen Tom Ellgren som en del av bandet.

Humble Moon ger sina lyssnare melodier och harmonier med rötter i det tidiga 70-talet, samtidigt som de håller fast vid en drivande råhet i sitt sound. Gruppen har snabbt funnit sitt fotfäste på Stockholms klubbscen och hunnit med gästspel i London. Med sina dräkter, glitter och glamour på scenen är Humble Moon fast beslutna om att fortsätta underhålla.

Pris: 100 kronor för medlemmar, 200 för icke medlemmar.

Ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus.

Lokal

Pipeline - Sundsvalls Musikforum Pipeline - Sundsvalls Musikforum , Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.