JONATHAN JOHANSSON ÖREBRO

3 apr 2020 21:00 - 4 apr 2020 02:00

Satin Uteservering & Nattklubb, Stortorget 14, 702 11 Örebro

JONATHANJOHANSSON – SCIROCCO

ÖREBRO, Satin den 3 april. Biljetter släpps på måndag 2 december kl 10:00

Äntligen kommer Jonathan Johansson tillbaka till Satin! Han har precis släppt nya singeln ”För Oss” från kommande albumet ”Scirocco”, som släpps i februari nästa år. Under våren 2020 väntar turné över hela Sverige med stopp i Örebro den 3 april.

Biljetter släpps måndag 2 december kl 10:00.Biljettlänk: https://billetto.se/e/jonathan... av våra främsta är tillbaka. En av våra främsta när det kommer till att förena tänkvärt allvar med sprittande lekfullhet, noga genomarbetade pretentioner med spontan hänryckning, samtidsbetraktelser med självgranskande introspektion och framåtblickande R&B-pop med elektroniska stämningslandskap. Jonathan Johansson är också en av våra främsta liveartister och i samband med nya albumet ”Scirocco”, som släpps i februari nästa år, ger han sig ut på en efterlängtad turné.

Albumet ”Scirocco” föregås av singeln För oss, en introduktionsmonolog betitlad Gnuflocken & tjockteven samt en audio- och videoinstallation som bland annat visats på Fotografiska i Stockholm i veckan. Albumet är det första sedan ”Love & Devotion” (2016) som utforskade kärlekens omöjliga möjligheter. Dessförinnan släppte Jonathan hyllade ”Lebensraum!” (2015). Albumet blev en av det årets högst betygsatta svenska skivor. Sedan debuten med ”En hand i himlen” 2009 har Jonathans samtliga släpp belönats med mängder av pressrosor och allehanda prisnomineringar. Att ”Scirocco” kommer fortsätta i samma bana råder det ingen tvekan om.