Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Jonas Bergkvist / Silver / Charlotte Jansdotter

Eventet är avslutat

Jonas Bergkvist / Silver / Charlotte Jansdotter

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2019 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning


Jag fastnade för låtskrivande i gymnasiet när vi fick göra egna låtar. Sedan dess har jag skrivit en hel del, men inte spelat upp så mycket. Bara för de allra närmaste. 

När livet rasade ihop, efter flera år av för hög stress, såg jag en möjlighet att satsa mer på låtskrivandet genom att studera vid Biskops Arnö folkhögskola. Nu har jag gått där i snart två år och känner att jag har hittat tillbaka till det lekfulla i skapandet. Och nu känns det också lättare att dela med mig av det jag skriver.

Så, 27 april är det dags för en kväll då jag, med band, kommer att spela sådant som jag har jobbat med under de senaste åren. Konserten kommer att äga rum på Reginateatern, en av Uppsalas charmigaste scener.

När jag har tänkt på den här kvällen har jag också känt att det vore roligt om man får höra något mer. Därför har jag bjudit in duon Silver som kommer att förgylla kvällen med sin poetiska pop. Jag har lyssnat på dem en hel del under det gångna året och tycker att de har något som förtjänas att upptäckas av fler.

Dessutom kommer poeten Charlotte Jansdotter att inleda kvällen med spoken word. Hennes texter fångar på ett särskilt sätt det bräckliga i livet. Det där som kan vara så svårt att sätta ord på. 

Det här kommer verkligen bli en speciell kväll. Varmt välkommen att dela den med oss!

/ Jonas


OM MIG
Jag är en singer/songwriter som för tillfället skriver folk/country-influerad vispop på svenska. Jag går just nu ett projektår på Biskops Arnö folkhögskola. Mina låttexter rör sig mellan det storslagna och det vardagliga och har så gott som alltid en existentiell klangbotten. 

Band:
Johannes Bergkvist – Trummor
Saku Rantamaula – Bas
Ludvig Christiansson – Elgitarr
Martin Wärnberg – Keyboard och mandolin

OM SILVER 
Silver är det som händer när Jenny Wahlström och Ellen Vingren slår sina drömmande idéer och röster ihop. Inspirerade av det stora i det enkla och det starka i det sårbara skapar de innerlig pop. Senaste året har de spelat i allt från second hand-butiker och vardagsrum, till festivaler.

OM CHARLOTTE JANSDOTTER
Charlotte Jansdotter är scenpoet och uppträder rakt ur hjärtat med en stark närvaro. I hennes texter berör hon människans sårbarhet, de smärtsamma förlusterna och allt som skaver och sliter i oss. Brännande och närgånget, med glimtar av ljus och hopp. Charlotte har uppträtt på både lokala scener och större kulturfestivaler och är bronsmedaljör i SM i poetry slam 2018.

OM REGINATEATERN 
Reginateatern i Uppsala är en av Sveriges ledande gästspelscener som erbjuder ett rikt utbud av underhållning och scenkonst. Den vänligt intima teatern är också en scen för levande poesi och det fria ordet, bland annat arrangerar man den årliga poesifestivalen Ordsprak och återkommande Poetry Slams.

Arrangör

Lokal

Reginateatern Reginateatern, Trädgårdsgatan 6, 753 09 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer