Event inställt

Jonas Bäckman

Gratis

Plats

Datum

24 mar 2020 19:00 - 20:00

Beskrivning

Examenskonsert, jazz kandidat.

 Trumslagaren Jonas Bäckman avslutar sina studier vid Kungliga Musikhögskolan genom att hylla en musiker som inspirerat honom till att vilja spela jazz från första början. Roy Hargrove. Han var en av huvudpersonerna i 90-talets neo-bopvåg där musikerna, djupt rotade i bebop, hardbop och modaljazz, spelade med ett akustiskt sound-ideal - ett ideal som under ett par årtionden varit elförstärkt.
Roy Hargrove gick bort för lite drygt ett år sedan, bara 49 år gammal.
I denna kombinerade examens- och hyllningskonsert kommer det att bjudas på musik ur Roy Hargroves tidiga 90-talsrepertoar.

Erik Tengholm – trumpet
Sebastian Jonsson – altsaxofon
Britta Virves – piano
Jon Henriksson – kontrabas
Jonas Bäckman – trummor

Fotograf: Elvira Glänte

Arrangör

Lokal

Nathan Milsteinsalen, Kungl. Musikhögskolan Nathan Milsteinsalen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.