Jonah Nilsson

Eventet är avslutat

Jonah Nilsson

Biljetter från 375,00 SEK

Plats

Datum

18 jun 2022 18:00 - 22:00

Beskrivning

Jonah Nilsson
18 JUNI 2022 live på Slaktkyrkan | Stockholm
Dörrar: 18:00
Konsert: 19:00
Biljettpris: 375 + service

--- --- ---

JONAH NILSSON, sångare och keyboardist i youtube-fenomenet DIRTY LOOPS, numera backad av sin nye manager QUINCY JONES, gör ett två exklusiva Sverige-spelningar i eget namn!

Efter en utsåld konsert på Nalen i Stockholm under Stockholm Jazz Festival före precis före pandemin, är det nu dags för Jonah att återvända till scenen igen!
--- --- ---
När Jonah Nilsson och hans vänner i Dirty Loops hösten 2010 lade upp en cover på Lady Gagas ”Just Dance” på Youtube kunde de nog inte föreställa sig den enorma respons som följde. Utan att ha någon marknadsföring i ryggen var det mest en kul grej. Men efter 100 000 visningar på Youtube och mer än 10 000 delningar till Facebook bara på två månader var succén ett faktum. Ordet ”viral” är minst sagt passande i sammanhanget. Snart hittade de fram till producenten David Foster som fixade skivkontrakt på anrika Verve Records.
Världsturnéer inför utsålda konserthallar följde och snart blev Jonah Nilsson signad av ingen mindre än Quincy Jones! Jones har berömt Nilsson för hans kreativitet och känsla, och det är många som med spänning ser fram emot det debutalbum som Jonah Nilsson filar på för närvarande.

- “He’s different though, he’s got the perfect balance of right brain creativity and left brain music theory.
It’s in his blood. He’s got soul, with one of the biggest ranges I’ve ever heard.” - QUINCY JONES

Jonah har nu ett par headliner world tours bakom sig och har genom det också skaffat sig en drös high-profile musiker, inkluderat Maroon 5 lead sångaren Adam Levine, Brian McKnight, Rodney Jerkins, Dallas Austin, Stevie Wonder, och förstås även legenden Quincy Jones, som nyligen signade Jonah till sitt management bolag.

Ovan till trots är Jonah en av de mest ödmjuka och jordade genier musikbranschen skådat, vilket gör att vi tror detta bara är början på en makalös karriär.

--- --- ---

Lineup: 
Jonah Nilsson - sång/keys
Tobias Grenholm - bas
Kefa Figaro - trummor
Kristian Kraftling - second keys
TBC - blås
TBC - blås
TBC - blås
See Less

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.