Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

John Nilsson & Felix Tani Quartet

Eventet är avslutat

John Nilsson & Felix Tani Quartet

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

10 jun 2023 20:30 - 23:00

Beskrivning

För sex år sedan gjorde Felix Tani och John Nilsson ett sammarbete i Malmö på Moriska Paviljongen, då med Kasper Lindberg och Johnny Åman. Nu är dom tillbaka på Utopia med Mauritz Gullbranson vid trummorna och Arvid Jullander på bas.
John Nilsson Saxofonist här i GBG är mycket aktiv på Göteborgs jazzscen och har studerat med Mark Turner och Melissa Aldan och under sin tid här spelat med storheter som Ron Carter, Christian Mcbride, Lasse Lindgren, Bohuslän Big Band mfl och har nyligen spelat in en skiva med sin egen musik som släpps senare i år.

Felix TaniPianist och kompositör bosatt på Österlen. Har sedan tonåren spelat proffesionellt med musiker som Bernt Rosengren, Tomas Franck, Anders Bergcrantz, Billy Hart, John Ellis, Jeff ” Tain” Watts mfl. Utbildad på Kmh med fortsatta studier i Nyc för Sophia Rosoff och Barry Harris.
Bandet bjuder på en blandad repertoar av egen musik och andras.

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer