John-Fredrik Grönvall - Matlagning av vilt- Fullbokat
Garverivägen 9, 448 31 Floda
31 mar 2020 17:30 - 21:30
Superarrangör
Lär dig att stycka viltkött och använda djurets alla delar. Vi lagar även en god måltid med tillbehör av säsongens råvaror från lokala producenter.
Vi går på kursen igenom hur man styckar viltkött och vad man kan göra med de olika delarna.
Kursen avslutas med att vi lagar en viltinsprirerad måltid tillsammans.
Kursledare på kursen är John-Fredrik Grönvall på Ehrenhofers Lamm och Vilt.
Pris 1200kr.
BOKNINGSINFORMATION
Vid färre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kurstillfället. Vi kontaktar er om kursen blir inställd. Avbokning senare än 48 timmar eller utebliven närvaro debiteras med fullt belopp.
www.garveriet.se
Eventet är avslutat
John-Fredrik Grönvall - Matlagning av vilt- Fullbokat
Andra event från arrangören
Andra events i samma kategori
Rekommenderade events
Vill du gå på fler events?
Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.