JOHANNES RÄIHÄ + LLOJD, ÖREBRO

11 okt 2019 21:00 - 12 okt 2019 02:00

Satin Uteservering & Nattklubb, Stortorget 14, 702 11 Örebro

Underbar och ghostad av alla 2019 tourUnderbar och ghostad av alla 2019 tour. Så heter den lilla turné som Llojd och Johannes Räihä ger sig ut på tillsammans i höst. För att fira den nyfunna vänskapen så släpper Llojd en ny singel i samband med turnén, som även Johannes Räihä är med och sjunger på. Ni vet, en sån där feature. Det blir kanon.

Johannes Räihä debuterade på den svenska popscenen med EP:n ”Den varmaste kontinenten” förra året. Fem låtar som återspeglar en hel generations rastlöshet; att alltid längta bort, att aldrig komma fram och att försöka karva fram romantik i en värld som upplevs som alltmer dystopisk. Som ett utdrag ur ett litet liv: flygplatsdrinkar, ensamhet och nära vänner som famlar runt i mörker. I höst dyker det dessutom upp nya låtar!

LLOJD är soundtracket till ett liv som aldrig blev. Efter 10 år som band tycks de fortfarande famla efter den eviga sommarnatten och den stora kärleken. Llojd är stort och smått och precis på gränsen mellan gravallvarligt och helt och hållet på skoj. Ett sound som är mer eller mindre unikt: en korsning mellan classic svensk pop, kontinental elektronisk bas samt ”dutti-dutt”-gitarrer