Eventet är avslutat

Johannes Räihä | Kvarteret & Co | Örebro

250,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2022 21:00 - 26 mar 2022 01:00

Beskrivning

”När vintern är skit och allt man ser är d-vitaminpiller och fula mössor behöver man en dröm. Något att längta till. För mig är det turnén i vår som räddar mig. Tanken på solsken och en stor stark. Jag känner att det vore himla fint om fler vill komma förbi? Jag lovar att spela mina bästa låtar. Och mina näst bästa låtar. Sen efter giget så kan alla som vill samlas i baren och stanna tills lamporna tänds. En traditionell finsk vår-ceremoni.”

Johannes Räihä gjorde stor entré på den Svenska indiescenen när han 2017 gjorde sin första spelning på Håkan Hellströms efterfest. Året därpå släpptes debut-EP:n ”Den varmaste kontinenten” som innehöll P3-roterande singeln ”Sjöarna i Idaho” och fick fina omnämnanden av en rad olika kritiker. EPn följdes senare av turnén ”Underbar och ghostad av alla”.
Om debuten gav Johannes Räihä en självklar plats på den Svenska indiescenen så cementerade han platsen med det nyligen släppta och hyllade debutalbumet ”Om jag bara kunde bli naiv igen”.

Med ett flertal låtar från albumet som snurrat i både P3 och P4, fina utlåtanden som ”texterna har gått rakt in i hjärtat på mig” (Popmani) och “fullbordar ett sympatiskt porträtt av den generation som har fastnat i bubblan mellan sprudlande ungdomsdagar och borstat vuxenliv.” (HYMN) ger sig nu Johannes Räihä ut på ”Nangijala Tour” under våren 2022.

Den 25 mars kommer Johannes Räihä till Örebros nya livescen Bakgården på Kvarteret & co.
Biljettsläpp, fredag 17 december 13:00

Arrangör

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokal

Kvarteret & Co Kvarteret & Co, Engelbrektsgatan 6, 702 12 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.