skip to main content

Johanna Walldén Strouts, fiol

Sista chansen

Johanna Walldén Strouts, fiol

Från Gratis

Plats

Datum

23 maj 2024 19:00 - 20:30

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat i Svensk Folkmusik på fiol.

“Här står jag, just nu.”

Johanna avslutar sin kandidatutbildning med denna fioltunga examenskonsert. Hon kommer bjuda på slingriga och snåriga melodier, främst från Sverige och de Brittiska öarna, men även en och annan ny komposition. Det blir polskor och jigs, vallåtar och vals, men mest blir det fiol, mycket fiol.


Medverkande:
Johanna Walldén-Strouts - fiol
Alice Evensen Landström - fiol
Tilde Edlund - fiol
Anna Brandt Østerby - dragspel
Stina Huldén - sopransaxofon


Gäster:
Emma Reid - fiol, viola
Mikael Marin - fiol

Foto: Tilde Edlund

Lokal

Kungasalen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer