Johanna Lillvik med band LIVE@Smedjan

Eventet är avslutat

Johanna Lillvik med band LIVE@Smedjan

Biljetter från 180,00 SEK

Plats

Datum

17 sep 2022 21:00 - 23:00

Beskrivning

Teatralisk sång, sirliga pianoslingor, ösiga trummor och en sjungande bas. Den 30 september är det albumsläpp för nytt material; "The Love Hate Syndrome" av och med den Boråsbördiga sångerskan och låtskriverskan Johanna Lillvik. Musiken hon skriver är en så unik blandning av genrer att hon mycket väl skulle kunna bli grundare av en ny. Så om vi är glada att hon och bandet laddar upp för releasen med oss i Smedjan? M Y C K E T ! Varmt välkomna denna kväll!


"Wolves" är den 3:e singeln från det kommande albumet. I "Wolves" tar hon sig an ämnet transformation med den mytomspunna fullmånen som sällskap. Bäckar blir till floder, människor förvandlas till vargar, och när flocken dundrar in kan du inte värja dig. Du sveps med och blir som besatt av att följa dina instinkter. Det gäller dock att hålla jämnt tempo med flocken annars springer du tills hjärtat brister eller dina nära och kära faller ifrån. ”For the strength of the pack is the wolf, and the strength of the wolf is the pack. ” ~ Rudyard Kipling.

Johanna Lillvik är sångerska, dansare, skådespelerska, pianist och kompositör. Att se henne uppträda är att kastas in i ett helt annat universum. Att lyssna till "Wolves" efter både "Hydra" och "Mothers Blues" ger en hint om den bredd och skaparglädje som ligger till grund för hennes kommande album 2022.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artis...

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/joha...

PLATS
Smedjan i Tollered, JT Bergs Väg 12. Dörrarna öppnar kl.19 & då finns möjlighet att mingla med vänner, dricka gott vin och goda öl samt äta en bit mat innan konserten börjar kl. 21.

BILJETT & MEDLEMSKAP OM DU VILL
Vi säljer alltid biljetterna på www.billetto.se. Den som är medlem kan köpa biljett i dörren - i mån av plats - vi rymmer 80 personer. Till våra arrangemang alla välkomna, oavsett om du är medlem eller inte, men vår medlemsbank är värdefull på flera sätt och vi blir därför glada för ditt stöd och hejarop.

Mer info om föreningen och arrangemangen hittar du på smedenochspindeln.com eller på Instagram. Vi finns också som en grupp på Facebook för medlemmar. (Och för de som bara vill glutta & gilla en sida! Bara och leta upp det som passar dig! :-)) Mer eller mindre sporadiskt skickar vi dig också ett nyhetsbrev. Om du inte vill ha det sen, kan du lätt avregistrera dig.

Vi hälsar dig varmt välkommen till gemenskapen i Smedjan!

//Kulturföreningen Smeden & Spindeln

Arrangör

I EN RESTAURERAD SMEDJA i den anrika bruksorten Tollered strax norr om Göteborg finner du en kulturell mötesplats där vi erbjuder allt från galleri och museum, till levande musik, teater och föredrag. Varmt välkommen på några av våra arrangemang!

Lokal

Smedjan i Tollered Smedjan i Tollered, JT Bergs väg 12, 448 50 Tollered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.