skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Johanna Knutsson - elektroniska toner i Huaröds Kyrka

Eventet är avslutat

Johanna Knutsson - elektroniska toner i Huaröds Kyrka

Från Gratis

Plats

Datum

3 jul 2022 16:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vi är väldigt stolta och tacksamma för att få välkomna den elektroniska stjärnan Johanna Knutsson till Huaröd.  

"Jag fann musiken i V Vramskyrkan på 90talet, när jag lärde mig spela piano och sjöng i barnkören under ledning av tollarps kantor Marianne Hessung. Kyrkan som lokal blev en spännande plats för mig där jag upptckte vart musik kunde ta ens fantasi och hur musiken kan påverka hela känslospektrat i kroppen. 
I vuxen ålder skiftade uttrycket sig och jag fastnade för elektronisk musik som jag utövat sen 2008 när jag flyttade ner till technons huvudstad Berlin och försörjde mig som DJ/producent de senaste 13 åren. 2019 slöts cirkeln när jag släppte mitt första album Tollarp Transmissions, tillägnat min by som lärde mig allt jag kan och gjort mig till den jag är idag. Det är en fri elektronisk ambient tolkning av melancholi, sorg och stillhet, men även glädje och trygghet från naturen. Klassisk musik, miljö och svunna tider är fortfarande något som jag inspireras av i min musik, och kommer framföra ett liknande verk i Huaröd, där jag alltid finner stor inspiration."

Länk till spelning i Sant Johannes kyrkan i Malmö
https://www.youtube.com/watch?v=2Ei6GLfnQW0

Länk till album Tollarp Transmission
https://open.spotify.com/album/26nmyZa97bWSFarpEOkuZx

Denna konsert är en del av Huaröds Festival & Karneval 2022. För att se info om hela festivalen besök https://huarod.nu/huarods-karn... 

Festivalen är ett samarbete mellan Huaröds många föreningar med stöd av: Kristianstad Kommun, Region Skåne, Kulturrådet, Sparbanken Skåne, Medborgarskolan och Längmanska Kulturfonden.

Arrangör

Huaröds samlade föreningar arrangerar festival & karneval i Huaröd 1-3 Juli 2022. 

Lokal

Huaröds Kyrka Huaröds Kyrka, Karlins väg 3, 298 93 Huaröd

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer