Johan Glans - Testar i Fagersta

Johan Glans - Testar i Fagersta

Biljetter från 325,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

För första gången på fem år åker en av Sveriges mest älskade komiker, Johan Glans, ut på en stor Sverigeturné där han ska besöka ett tjugotal städer över hela landet. Men redan den 23:e mars finns nu en unik möjlighet att uppleva Johan live när han gör en testföreställning* hos oss i Fagersta!

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket - hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Som supportkomiker denna kväll uppträder Fagerstas egna Stefan Larsson-Fritz

Dörrarna öppnar: kl 19:00
Showstart : kl: 19:30
Showlängd : ca 75 minuter (inkl support, ingen paus).

Övrig information
Biljetter är onumrerade och det är fri placering på plats! Biljettförsäljningen startar 22/2 kl. 10:00

*En testföreställning är ett work in progress och kan skilja sig från den slutliga föreställningen.

Lokal

Folkets Hus, Aspvägen 23, 737 45 Fagersta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.