JOHAN AIRIJOKI & MALMFÄLTENS ROCKKLUBB

Eventet är avslutat

JOHAN AIRIJOKI & MALMFÄLTENS ROCKKLUBB

Plats

Datum

1 jun 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt fyra fullängdsalbum. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Det har varit slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter där den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerade bluesrock.

Under hösten 2020 släpptes albumet “Får jag vara din kille” och i januari i år släpptes singeln "Skicka på". Nu är det speldags och äntligen ger sig Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb ut på vägarna för att möta sin publik igen! Vi har det stora nöjet att välkomna dem till Garaget i Hammenhög!

Lyssna: https://open.spotify.com/artis...

ONSDAG 1 JUNI - PORTAR ÖPPNAR KL.19, BAND PÅ SCEN KL.20

VUXNA 160 kr + avg // TONÅR 80 kr + avg // Barn gratis 

BYOW - endast kaffe och läsk hos oss!
VÄLKOMNA! // Garageprojektet Hammenhög, fd Bilfirma NH Nilsson, vid torget i Hammenhög

För mer info se kontaktuppgifter på hemsidan garageprojektet.org

Arrangör

Lokal

GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG GARAGEPROJEKTET HAMMENHÖG, Simrishamnsvägen 1, 276 50 Hammenhög

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.